Arta de a face Optica Medicala

rame de ochelari

OPTICA CENTER ® PIATRA NEAMT

La fel ca si imbracamintea pe care o alegeti, ochelarii dumneavoastra de vedere sunt un exponent al atitudinii, al stilului si al gustului personal. De aceea, alegerea ramei de ochelari potrivite este un lucru atat de important. Lasa-te inspirat de Optica Center Piatra Neamt

Aproape nimic nu are un efect atat de important asupra infatisarii ca si rama ochelarilor pe care ii purtati. Prin culoare, material, forma si marime ochelarii va vor evidentia personalitatea. Ochelarii de vedere pot crea impresia unei persoane ferme sau prietenoase, pot radia o atitudine dinamica sau relaxata, sau pot exprima extravaganta ori modestie. Cu alte cuvinte: ochelarii va caracterizeaza.

ochelarii de vedere

Ochelarii de vedere nu mai reprezinta doar un dispozitiv de corectie optica, fiind un accesoriu de moda si chiar un exponent al statutului social. In alegerea perechii de ochelari potrivite nu trebuie in primul rand urmarite ultimele trenduri din moda, ci avut in vedere cel mai important aspect: fata dumneavoastra. Optica Center Piatra Neamt urmareste producerea armoniei perfecte intre lentile, rama de ochelari si personalitate.
Ochelarii de vedere sunt dispozitive medicale cu rol de corectie al afectiunilor oculare, care au lentile cu dioptrie (unitate de masura a puterii unei lentile). Ochelarii pot fi pentru vederea la distanta, la intermediar sau aproape precum si multifocali. Ochelarii de vedere pentru distanta sunt ochelarii folositi pentru activitatile care implica vederea de departe: la condus, pentru activitati sportive, la plimbare, la cinema, etc. Ochelarii de vedere pentru aproape sunt de obicei ochelari folositi pentru citit sau activitati care implica vederea de aproape, pana la 40 de cm. Ochelarii de vedere pentru intermediar (lentile degresive) au aparut ca o consecinta a nevoii de mai mult confort in spatiul de lucru sau, in general, in incapere. Acesti ochelari sunt ideali pentru a fi folositi la birou, la calculator, pentru privitul la televizor sau pentru hobby. Ofera confort sporit in zona de aproape precum si la intermediar. Ochelarii de vedere multifocali (lentile progresive) ofera confort la toate cele trei distante: aproape, intermediar si distanta. Toti acesti ochelari ii gasiti la Optica Center Piatra Neamt.

RAME DE PUS IN RAME

Optica Center Piatra Neamt va ofera cele mai noi colectii de rame de ochelari si ochelari de soare de la designeri de renume

OPTICA CENTER ® PIATRA NEAMT

ochelari = protectie uv

Nu toti ochelarii de soare sunt la fel

Nu toate lentilele de ochelari colorate ofera protectie ochilor dumneavoastra sau protectie impotriva razelor ultra-violete. Cand cumparati o pereche de ochelari de soare verificati daca este inscris in interiorul bratului simbolul CE. Acesta garanteaza respectarea limitelor de protectie UV admise in Europa.

Va puteti baza pe Optica Center Piatra Neamt

Toate lentilele ochelarilor de soare de la Optica Center Piatra Neamt garanteaza eliminarea completa a stralucirilor si protectie UV. Materialele atent alese si tratamentele speciale aplicate pe suprafete fac ochelarii de soare siguri pentru persoanele alergice la nichel. Toti ochelarii de soare de la Optica Center Piatra Neamt sunt recomandati pentru condus, intrucat lentilele acestor ochelari sunt optime pentru recunoasterea semnelor de circulatie si a culorilor semaforului.

Ochelarii de soare protejeaza ochii de radiatiile solare si ofera confort sporit in zilele cu soare. Acesti ochelari se pot realiza si cu dioptriile dumneavoastra astfel incat sa va bucurati de confortul oferit de filtrul de culoare dar si de vedere clara la toate distantele.

ochelari inteligenti

Protectie inteligenta pentru ochii dumneavoastra

Ochelarii de soare sunt un accesoriu de moda al carui principal scop este, insa, de a proteja ochii impotriva razelor UV si a reflexiilor solare. Atunci cand cumparati ochelari de soare, atentia focalizata asupra designului si a trendului in moda trebuie acordata si functionalitatii ochelarilor . Acesti ochelari trebuie alesi cu grija, si de preferinta, cu recomandarea unui specialist de la Optica Center Piatra Neamt, in functie de activitatile pentru care vor fi folositi si conditiile atmosferice specifice zonei, indiferent daca alegeti ochelarii pentru activitati sportive desfasurate afara sau pentru dupa-amiezi petrecute la plimbare si cumparaturi.

OPTICA CENTER ® PIATRA NEAMT

Ochelari de soare cu dioptriile tale la Optica Center Piatra Neamt

Lentilele ochelarilor de soare pot fi pentru protectie, dar pot fi si pentru corectie, cu dioptrie. Un mare avantaj al colectiilor de ochelari de soare de la Optica Center Piatra Neamt este ca aproape toate modelele de ochelari de soare pot fi montate cu lentile cu dioptrie, unifocale sau progresive, intr-o gama variata de culori sau tratamente.

ochelari = confort

Ochelarii de citit . Ochelarii de vedere pentru citit sunt montati direct cu dioptria pentru aproape. Acesti ochelari pot fi folositi doar la citit. Ochelarii de vedere pentru citit au o forma aparte pentru a proteja ochiul si trebuie purtati pe varful nasului, pentru a evita sa priviti prin ei cand ridicati privirea. Tehnologia ochelarilor pentru citit de inalta calitate este perfectionata si modernizata continuu pentru a oferi confort maxim si vedere optima. Designul acestor ochelari este rezultatul experientei indelungate si a cunostiintelor precise din domeniul opticii si al fizionomiei umane.

Optica Center Piatra Neamt va ofera ochelari pentru soferi . Acesti ochelari ofera confort sporit in masina, in toate conditiile de iluminare. Ochelarii pentru soferi se pot realiza in varianta de soare, cu filtru de culoare, cu filtru polarizat, multifocali sau fotocromatici. Pe langa reflexiile obisnuite, cele mai periculoase pentru soferi sunt reflexiile stralucitoare formate de bordul masinii pe parbriz sau de suprafata uda a carosabilului. Acestea orbesc frecvent soferul obosindu-l si scazandu-i gradul de concentrare. Cercetari multiple arata ca aceste reflexii pot reduce acuitatea vizuala a soferului cu pana la 30%. Lentilele de ochelari potrivite in aceasta situatie sunt lentilele de ochelari polarizate sau lentilele fotocromatice . Aceste lentile de ochelari sunt de obicei pentru vederea la distanta si pot fi unifocale sau multifocale. In cazul in care la condus sunt folosite lentilele uzuale, decisiv este tratamentul aplicat pe lentile. Un tratament antireflex de top poate reduce reflexiile si stralucirile.

LINKURI