Arta de a face Optica Medicala

TEHNOLOGIE INOVATOARE

Lentilele de contact PureVision® de la Bausch & Lomb sunt primele lentile create cu tehnologia inovatoare AerGel™, oferind o vedere impecabil de clară, un confort excepţional şi sănătate oculară.

Designul lor unic, anterior asferic, face ca aceste lentile de contact să reducă cu succes aberaţiile sferice – o condiţie naturală a ochiului care determină vedere neclară, înceţoşată – iar profilul special rotunjit al marginilor asigură o adaptare uşoară şi confortabilă pe ochi. Cu lentilele de contact Pure Vision vei trăi bucuria de a privi beneficiind intotdeauna de vedere impecabil de clară şi confort susţinut la purtare, indiferent de nevoia de corecţie şi stilul tău de viaţă. Datorită tehnologiei AerGel™ lentilele de contact PureVision oferă sănătate oculară şi un flux optim de oxigen la nivelul ochilor tăi; totodată impiedică formarea depunerilor de proteine şi astfel te vei simţi confortabil cu lentilele tale de contact atât ziua cât şi noaptea.

ochii tai sunt uluitori

OPTICA CENTER ® PIATRA NEAMT

Vedere exceptionala datorita design-ul ui inovator asferic

Fabricate special pentru a asigura timp de 30 de zile si nopti o vedere impecabila si confort la purtare - astfel incat sa fie usor sa-ti amintesti sa inlocuiesti lentilele o data pe luna

Materialul AerGel impiedica depunerile si asigura o hidratare extraordinara a lentilei, pentru un confort sustinut la purtare

Asigura un flux optim de oxigen pentru ochi albi, sanatosi

lentile cosmetice

Lentilele de contact cosmetice Bausch & Lomb SofLens® Natural Colors iţi schimbă în mod natural culoarea ochilor, indiferent de ocazie sau de starea ta de spirit. Aceste lentile de contact sunt realizate dintr-un material rezistent la depunerile proteice, cu un sistem avansat şi exclusiv de imprimare, proiectat cu un inel limbic, pentru a asigura o culoare naturală, în 9 nuanţe extraordinare, special pentru ochii inchişi la culoare. Aceste lentile de contact sunt disponibile şi în varianta cu dioptrii.

OPTICA CENTER ® PIATRA NEAMT

VEZI LUMEA IN HD

Lentile de contact ce iti ofera bucuria de a privi lumea in HD. Vrei sa te bucuri de o vedere incredibil de clara, cu perceptia detaliilor fine chiar si in conditii de lumina difuza ? Lentilele de contact PureVision2 HD sunt create sa reduca halourile si reflexiile deranjante in timp ce iti asigura sanatatea oculara si confortul de care ai nevoie.

Vedere incredibil de clara . Lentilele PureVision2 HD sunt create cu High DefinitionTM Optics, un design special pentru reducerea aberatiilor sferice cauzatoare de vederiea neclare si lipsa de contrast in conditii de lumina slaba (de ex. la condus noaptea, la cinema etc).

77% dintre purtatori confirma faptul ca lentilele de contact PureVision2 HD reduc halourile si reflexiile deranjante in special in lumina difuza.

LENTILE=CONFORT

Confort exceptional la purtare . Lentilele PureVision2 HD sunt la momentul actual unele dintre cele mai subtiri lentile de contact din lume, incredibil de usor de manevrat. In plus, pentru ca lentilele sunt ambalate intr-o solutie intens hidratanta, te bucuri acum de un confort maxim, de la aplicare si pe toata durata purtarii. 2 din 3 purtatori afirma ca lentilele PureVision2 HD sunt atat de confortabile, de parca nu ar avea lentile pe ochi.

Ochi sanatosi care respira . Oxigenul este elementul cheie pentru a avea ochi stralucitori si sanatosi. De aceea lentilele PureVision2 HD asigura un flux crescut de oxigen ochilor tai, oferind o senzatie atat de naturala incat uiti ca porti lentile de contact.

79% dintre purtatori sunt de acord ca lentilele PureVision2 HD le mentin ochii limpezi si stralucitori

OPTICA CENTER ® PIATRA NEAMT

LINKURI