Arta de a face Optica Medicala

lentile la superlativ

LENTILE CU TRADITIE

  • Lentile Zeiss

    Experiente vizuale foarte placute si confortabile datorita straturilor AR, HA, ET si LotuTEC . Claritate neintalnita care patrunde adanc in campul vizual privit. Convingeti-va de calitatile superioare oferite de lentilele ZEISS, realizate cu tehnologii de mare precizie. Claritate constanta a vederii datorita tratamentelor de suprafata de ultima generatie. Lentile inovative de ochelari care au o protectie optima a lentilei si care iti cresc confortul vizual. Pentru majoritatea purtătorilor, ochelarii devin ca o a doua piele. Lentilele şi rama trebuie să reziste la abuzurile de manipulare de zi cu zi. Oamenii care poartă ochelari pentru activităţi sportive sau pentru lucrul cu instrumente, aparate sau maşini unelte, sau copiii, sunt deosebit de dependenţi de ochelari, având nevoie ca aceştia sa fie robuşti şi suficient de duri pentru a face faţă provocărilor chiar şi celor de activităţi fizice intense. Şi ştim cu toţii: nu toată lumea, tot timpul, poate avea grijă de ochelarii lor. În ritmul agitat al vieţii de zi cu zi, uneori, ochelarii ajung cu lentilele în jos pe masă sau chiar în buzunar.
  • Din acest motiv, în mod particular, trebuie oferită protecţie pe termen lung împotriva zgârieturii lentilelor. Chiar şi micile zgârieturi de pe lentile, pot avea un efect nedorit pentru vedere. Ele fac ca vederea noastră să devină neclară chiar dacă beneficiem de o prescripţie corectă. Acest fapt duce, dacă nu şi la altceva, la o oboseală considerabilă a ochilor noştri. Mai mult decât atât, scade durata de viaţă a lentilelor. Lentilele, în special cele din material organic, comparativ cu cele din sticlă minerală, se disting prin faptul că sunt uşoare şi oferă confort optim la purtare, deşi materialul care este mai moale, le face mai sensibile la zgârieturi, dacă ele sunt netratate – de exemplu, referinţă se face la materialul organic cu indici mari de refracţie – unde importanţa tratamentelor este foarte mare. De aceea, atunci când cumpăraţi ochelari, este foarte important să vă gândiţi la calitatea şi durata de viaţă a lentilelor. Cu cât sunteţi mai activ, cu atât mai importantă este protecţia anti-zgârietură a lentilelor ochelarilor dumneavoastră.

protectie inteligenta

Fiecare lentila pentru ochelari este potrivita necesitatilor si ochilor dumneavoastra. Albe sau colorate, plastic sau sticla lentilele de ochelari transforma vederea perfecta intr-o senzatie naturala. Vederea buna este esentiala chiar si in desfasurarea celor mai simple activitati. Noi va oferim armonia perfecta intre lentile, rama de ochelari si fizionomia dumneavoastra. In functie de afectiunea pe care o aveti, rama de ochelari aleasa si fizionomia dumneavoastra, opticianul nostru va va recomanda cele mai potrivite lentile pentru ochelarii dumneavoastra. Se executa lentile din cele mai bune materiale: sticla minerala, sticla organica, policarbonat. Optional toate tratamentele care se aplica pe lentilele pentru ochelari: durificare, antireflex, heliomat, oleofob, hidrofob, antistatic, colorari(degrade), computer protect etc. Se executa lentile de ochelari curbate, precum si ochelari de soare cu dioptrii.

Lentile subtiate

Se executa lentile de ochelari subtiate. Cu cat indicele de refractie este mai mare cu atat lentila de ochelari este mai subtire. Producerea inovativă a lentilelor subţiate şi elegante, se datorează materialelor organice speciale şi design-urilor de optimizare. Ca şi beneficiu estetic, lentilele subţiate sunt cu până la 40 % mai subţiri decât lentilele convenţionale. Ca urmare aceste lentile nu modifică dimensiunea ochilor nici la miopi nici la hipermetropi.Ceea mai bună alegere pentru pacienţii cu probleme de vedere: lentilele din material plastic deosebit de subţiri – disponibile şi cu design asferic . La pacienţii cu dioptrii mari cu plus, lentilele au un efect de mărire a ochiului făcând ca ochii să pară bulbucaţi. La pacienţii miopi, efectul este contrar, lentilele cu minus micşorează ochii şi conturul feţei pare micşorat în spatele ochelarilor. Ambele efecte sunt de nedorit şi oferă un aspect deosebit de inestetic.Lentilele cu indici mari de refracţie rezolvă ambele probleme : aspectul natural şi confortul de neegalat, sunt garantate de materialele organice folosite la fabricare cât şi de optimizările perfecte ale lentilelor, indiferent de dioptria acestora.Beneficiile lentilelor cu design asferic : sunt mai subţiri decât lentilele fabricate în mod convenţional, mai puţin concave (aplatizate) şi oferă pentru acelaşi nivel de corecţie rezultate îmbunătăţite ale vederii.

Executam lentile de ochelari bifocale sau progresive, cu acomodare pe loc. Optica Center Piatra Neamt prelucreaza lentilele de ochelari progresive pentru o experienta vizuala optima. Estetica fara compromis si o calitate a vederii ce se aproprie foarte mult de vederea naturala. Atunci cand se prelucreaza suprafata lentilei de ochelari prin slefuire nu se iau in considerare doar datele prescriptiei dumneavoastra ci si informatii despre rama de ochelari pe care ati ales-o si despre fizionomia dumneavoastra.

Prelucrare computerizata

OPTICA CENTER ® PIATRA NEAMT

Prelucrarea lentilelor pentru ochelari se face computerizat in propriul laborator de optica medicala cu aparatura ''Essilor Mr. Blue'' de ultima generatie, de catre o echipa de opticieni profesionisti in doar 15 minute. Dotat cu un mod unic ce asociaza datele purtatorului de ochelari cu parametrii ramei (baza, unghi de galb, unghi pantoscopic), asigura o centrare pe masura pentru toate tipurile de lentile de ochelari . Fluiditatea in utilizare, noua motorizare, calitatea uneltelor de taiat, viteza de calcul...ii permit sa imbunatateasca fiecare faza de lucru, pentru toate tipurile de lentile de ochelari. Performantele lui Mr. Blue, impreuna cu controlul asupra intregului proces, ii dau puterea de a oferi calitatea ,,potrivirii din prima'' si a unei finisari remarcabile pentru orice tip de lentila de ochelari .

NOU : Lentilele DriveSafe pentru conducere auto in siguranta si cu siguranta. Stiati ca lentilele de ochelari pot face conducerea auto mai sigura si relaxata – chiar in conditii de ploaie sau pe timpul noptii? Lentilele DriveSafe – lentile de zi cu zi, optimizate pentr 83% dintre purtatorii de ochelari care si conduc autovehicule.

LINKURI