Arta de a face Optica Medicala

SERVICII OFTALMOLOGIE EFECTUATE DE MEDIC OFTALMOLOG

 • CABINET OFTALMOLOGIE COMPUTERIZATA

  Consultatia oftalmologica: autorefractokeratometrie computerizata(determinare dioptrii), tonometrie non-contact (tensiune oculara), examinare fund de ochi, biomicroscopie, extragere corp strain, precum si alte servicii si tratamente oftalmologice efectuate de medic primar oftalmolog cu aparatura oftalmologica computerizata doar la Cabinetul de Oftalmologie si Optica Medicala de la Optica Center Piatra Neamt.
 • CAND AVEM NEVOIE DE CONSULTATIE OFTALMOLOGICA ?

  Daca observam ca vederea noastra slabeste, ca ochii se inrosesc tot mai des sau cand ne doare frecvent capul, in cazul in care stam mult timp in fata calculatorului sau daca avem peste 40 de ani, probabilitatea de a avea nevoie de consultatie oftalmologica este tot mai mare. Vino la Cabinetul de Oftalmologie si Optica Medicala de la Optica Center Piatra Neamt !
 • DE CE ESTE IMPORTANTA CONSULTATIA OFTALMOLOGICA ?

  Consultatia oftalmologica este cea mai buna metoda pentru protejarea vederii deoarece poate detecta probleme oftalmologice premature, cand majoritatea pot fi inca tratate. Controalele oftalmologice regulate le vor da o sansa specialistilor oftalmologi de la Cabinetul de Oftalmologie si Optica Medicala de la Optica Center Piatra Neamt sa va ajute in corectarea vederii si va vor da sfaturi pentru reducerea oboselii si ingrijirea ochilor.

OFTALMOLOGIE

 • Autorefractokeratometrie computerizata
 • Tonometrie non-contact (tensiune oculara)
 • Examinare fund de ochi
 • Biomicroscopie
 • Extragere corp strain
 • Servicii , tratamente oftalmologie
 • Diagnosticare oftalmologica
 • Determinare dioptrii
 • Prescriere computerizata ochelari
 • Prescriere lentile de contact
 • Control periodic oftalmologie
 • Rezultate oftalmologie rapide si eficiente

medic oftalmolog

CABINET OFTALMOLOGIE COMPUTERIZATA. Ochelarii de vedere care confera o acuitate vizuala perfecta si o comoditate marita la purtare se recomanda numai dupa un consult oftalmologic amanuntit efectuat la Cabinetul de Oftalmologie si Optica Medicala de la Optica Center Piatra Neamt. Consultatia oftalmologica este efectuata de medic primar oftalmolog . Rezultatul cel mai bun se obtine prin controlul oftalmologic manual efectuat de medicul oftalmolog impreuna cu aparatura oftalmologica computerizata de ultima generatie doar la Cabinetul de Oftalmologie si Optica Medicala de la Optica Center Piatra Neamt.

OFTALMOLOGIE PENTRU TOTI

Consultatii oftalmologice obligatorii. Dupa 40 de ani, majoritatea oamenilor sufera o deteriorare a vederii la aproape - un proces foarte natural. Pentru a intelege acest proces, trebuie sa stim cum se formeaza vederea clara: lentila cristalina a ochiului isi schimba forma in functie de distanta la care se afla obiectul privit. Elasticitatea cristalinului se deterioreaza in cazul presbiopiei. Primul semn: atunci cand cititi aveti tendinta sa tineti cartea sau ziarul mai departe de ochi si tot mai departe, pana cand nu mai puteti continua. Ochelarii de citit ce va ofera vedere clara la 40 de cm ar putea reprezenta solutia, dar numai dupa un examen oftalmologic efectuat la Cabinetul de Oftalmologie si Optica Medicala de la Optica Center Piatra Neamt . Pentru alte aplicatii, lentilele de ochelari bifocale sau progresive ar putea fi mult mai confortabile. Aceste lentile le gasiti la Optica Center Piatra Neamt.

sanatatea ochilor nostri

Consultatii oftalmologice regulate. Mergi regulat la medicul oftalmolog de la Cabinetul de Oftalmologie si Optica Medicala de la Optica Center Piatra Neamt pentru consultatie. Chiar daca nu ai intampinat probleme de vedere, tot trebuie sa mergi la un control oftalmologic specializat pentru a te asigura de sanatatea ochilor tai. Specialistii oftalmologi de la Cabinetul de Oftalmologie si Optica Medicala de la Optica Center Piatra Neamt sunt de parere ca trebuie sa vizitezi un medic oftalmolog anual. Persoanelor tinere, care nu au probleme de vedere, le este recomandat sa mearga la un control oftalmologic o data pe an sau la doi ani.

LINKURI